Centrale termice Neamt, Climatizare Neamt: Klimer

PANOURI SOLARE

Panou solar cu circulatie fortata0-0

Panou solar cu circulatie fortata- Panouri solare plate cu posibilitatea ridicarii randamentului prin circulatie fortata
- Disponibile in variata de montaj pe suprafata orizontala sau paralel cu acoperisul
- Racorduri de interconectare a colectorilor in furnitura standard
- Suprafata absorbanta tratata selectiv cu Oxizi de Titan
- Conform cu norma EN 12975
- Disponibile atat in versiune orizontala (H) cat si verticala(V).
FIRMA NOA ...
Detalii Panou solar cu circulatie fortata

Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 1001-0.5

Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 100Instalatia solara cu panouri colectoare Vitosol 100 este atractiva atat printr-un pret de achizitie rezonabil, cat si prin energia care o economiseste. Este o solutie economica din punc de vedere al costurilor de achizitie, al spatiului de amplasare si al consumului de combustibil. Prin noua suprafata Sol-Titan care acopera suprafata panourilor Vitosol 100, se asigura captarea cu eficienta maxima a energiei solare. Detalii Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 100

Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 2001-1

Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 200Vitosol 200 este un colector solar alcatuit din tuburi colectoare de mare performanta, care este ideal datorita independentei fata de pozitia de montaj.
Circulatia directa a agentului termic solar face posibila amplasarea chiar pe un acoperis plan sau pe fatada cladirii. Fiecare tub colector poate fi rotit axial pentru a asigura o orientare optima spre razele solare.
FIRMA NOASTRA ESTE IMPLICATA IN PROIECTUL `` ...
Detalii Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 200

Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 3002-1.5

Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 300Vitosol 300 este un colector solar deosebit de eficient, alcatuit din tuburi colectoare vidate de clasa superioara, care functioneaza dupa principiul Heatpipe. Poate fi utilizat atat pentru preparea apei calde menajere cat si pentru sustinerea instalatiei de incalzire.
FIRMA NOASTRA ESTE IMPLICATA IN PROIECTUL ``CASA VERDE``,SUSTINUT DE ADMINISTRATIA FONDULUI DE MEDIU (A.F.M.)
...
Detalii Sisteme solare cu panouri colectoare Vitosol 300