Centrale termice Neamt, Climatizare Neamt: Klimer

Despre Klimer

KLIMER SERV SRL a fost înfiinţată în anul 1996 şi are ca obiect principal de activitate comercializarea, montajul şi instalarea centralelor termice de uz casnic şi industrial, a instalaţiilor de climatizare dar şi a instalaţiilor sanitare.

Are sediul social în Piatra Neamţ.

Politica firmei se bazează pe oferirea unor servicii de foarte bună calitate şi cât mai complete care să satisfacă cât mai bine doleanţele consumatorului final. Pentru aceasta firma este autorizată ISCIR, PTA1, PTC9, VTP si lucrează cu echipe de instalatori autorizaţi, sudori autorizaţi şi un departament de service profesionist.

Personalul tehnic şi conducerea firmei sunt în continuă perfecţionare prin cursuri de specialitate.

Klimer a realizat lucrări de instalaţii termice şi sanitare în toată ţara (Iaşi, Craiova, Focşani, Buzău, Fălticeni, Gura Humorului, Tulcea, etc)

Klimer are puncte de lucru în Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ, şi în curând vom deschide un nou punct de lucru in Roman.

Klimer este certificata ISO 9001:2000.

Ultimul târg la care am participat: Material Construct Climaterm, ediţia 18 - Piatra Neamţ. Cu aceasta ocazie am fost onoraţi să primim Diploma de excelenţa pentru profesionalismul expunerii.
Firma noastra este implicata in programul “Casa Verde” pentru persoane fizice,finantat de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM.

Contact

Va invitam sa ne contactati folosind formularul online sau telefonic. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu termenii de utilizare a site-ului si prelucrare a datelor personale
TRIMITE MAIL
Suna: 0233 210 647
WhatsApp WhatsApp