Centrale termice Neamt, Climatizare Neamt: Klimer

Klimer - Portofoliu

Directia Silvica Neamt

Directia Silvica NeamtMontaj cazane cu combustibil solid la Ocoalele Silvice Neamt. ...
Citeste mai mult

Piscina Gura Humorului, jud. Suceava

Piscina Gura Humorului, jud. SuceavaInstalatie de ventilatie, echipamente Ferroli, tubulatura circulara tip SPIRO. ...
Citeste mai mult

Scoala Generala Filioara jud. Neamt

Una din nenumaratele lucrari realizate la institutiile de invatamant a fost si instalatia realizata la Scoala Filioara. Decizia conducerii scolii a fost de a executa toata lucrarea din teava neagra, pentru o rezistenta superioara in special la actiunea factorilor externi (copiii ar putea distruge usor o instalatie din alt tip de teava).
La cele 50 de radiatoare montate, am utilizat 2 centrale pe combustibil solid ...
Citeste mai mult

Piata Centrala Piatra Neamt

In urma mai multor oferte primite, Primaria Piatra Neamt ne-a ales pe noi pentru a executa anumite lucrari care sa creasca gradul de confort al clientilor ce tranziteaza Piata Centrala. Astfel in halele de Peste si Branzeturi, pentru a evacua aerul viciat cu miros specific si introducerea aerului proaspat din exterior, am utilizat 6 ventilatoare VORTICE cu montaj pe acoperis. Am folosit tabulatura rigida izolata cu v ...
Citeste mai mult

Manastirea Varatec

Manastirea VaratecManastirea Varatec, construita in jurul anului 1785, beneficiaza de o moderna instalatie de incalzire cu 3 cazane pe lemn Aspiro de 90 KW.

Instalatia deserveste o suprafata de aproximativ 500 mp. ...
Citeste mai mult

Alb Negru / Dinasty - Bacau

Magazinul de prezentare Alb Negru / Dinasty din Bacau este dotat cu instalatie de climatizare cu chiller Emmeti si aeroterme Sabiana, precum si cu o centrala termica Arca.
Magazinul are o suprafata de aproximativ 60 mp.
Lucrarea a fost realizata in termen de o luna. ...
Citeste mai mult

Pensiunea Belvedere, Targu Neamt

Pensiunea Belvedere, Targu NeamtPensiunea Belvedere a beneficiat de o lucrare de instalatii termice avand la baza un cazan Arca si doua boilere ACV.
Pensiunea are doua nivele, si ofera cazare in 12 camere. ...
Citeste mai mult

Pensiunea Andreea, Agapia, Neamt

Pensiunea Andreea, Agapia, NeamtO instalatie termica la cheie, realizata cu 1 cazan electric ACV de 24 KW.
Cladirea are 2 nivele. Lucrarea a fost terminata in termen de o luna. ...
Citeste mai mult

Pensiunea Varatec, Neamt

O instalatie termica la cheie, realizata cu 3 cazane pe lemn de 100 KW Atmos si doua boilere ACV. Instalatia beneficiaza si de ventilatie si aer conditionat.
Cladirea are 2 nivele, parter si demisol.
Lucrarea a fost terminata in 3 luni. ...
Citeste mai mult

Spitalul municipal Pascani

La Spitalul Municipal Pascani,am realizat o lucrare de climatizare constand in montajul a 84 de aparate de aer conditionat NORDSTAR ,clasa A de consum. Din acest numar, 76 de aparate au fost de 9000 BTU si 8 aparate de 12000 BTU.
Lucrarea acopera 900 mp pe 5 nivele si a fost realizata in termen de o luna. In acest termen a fost realizata si refacerea sistemului electric al cladirii pentru a suporta un consum cresc ...
Citeste mai mult

B.C.R. Piatra.Neamt

La sediul central al Bancii Comerciale Romane din Piatra Neamt am realizat o instalatie completa de climatizare. Cladirea are 5 nivele si o suprafata de aproximativ 2000 mp.
Lucrarea a fost realizata in termen de 45 de zile si au fost folosite echipamente Emmeti si Arca. ...
Citeste mai mult

S.C. DINASTY PROD S.R.L. P.Neamt

S.C. DINASTY PROD S.R.L. P.NeamtLa sediul S.C. Dinasty Prod SRL din Piatra Neamt,am realizat o solutie la cheie de incalzire si climatizare,inclusiv instalarea unor masini specifice domeniului textil ce functioneaza cu abur.
S-au instalat 2 cazane Arca cu arzator Lamborghini, 2 chillere de 40 kW, aeroterme Sabiana si un boiler ACV HLE 100. S-au realizat proiectarea, instalarea si punerea in functiune. Lucrarea a fost finalizata in 2 luni.
...
Citeste mai mult
TRIMITE MAIL
Suna: 0233 210 647
WhatsApp WhatsApp