Centrale termice Neamt, Climatizare Neamt: Klimer

CLIMATIZARE

Ventiloconvertoare0-0

VentiloconvertoareSeria disponibila TOP FUN cuprinde:
- Carcasa din elemente de plastic si tabla galvanizata, acoperita cu pulberi epoxi polimerizate la cald
- Structura portanta din otel galvanizat
- Baterie de schimb termic din tevi de cupru cu aripioare de aluminiu, cu pierderi reduse de presiune
- Filtru de aer usor de indepartat si curatat, reutilizabil dupa spalare sau suflare
- Grup ventilator cu motor de 6 turat ...
Detalii Ventiloconvertoare

Agregate de aer conditionat POLAR H1-0.5

Agregate de aer conditionat POLAR HSeria se compune din agregate de aer condiţionat racordabile la tubulatură. Aceste unităţi pot fi livrate in configuraţie monobloc sau in configuraţie split.
Principala caracteristică a acestor unităţi este conversia rapidă de la configuraţie monobloc (POLAR H) la configuraţie split (POLAR H SPLlT) si invers. Intreaga gamă este disponibilă atăt in versiuni numai răc ...
Detalii Agregate de aer conditionat POLAR H

Agregat de preparare apa racita cu condensator racit cu aer RXA1-1

Agregat de preparare apa racita cu condensator racit cu aer RXA Chilierele RXA şi-au făcut o intrare agresivă pe piata competitivă în plină dezvoltare. Structura este fabncată din panoun din tablă galvanizată, acoperite (LI un strat de poliuretan, pentru o mai bună rezistentă la intemperii, izolată la interior cu panouri din cauciuc si cu izolatie fonică din lână minerală pentru a reduce transmiterea zgomotului la exterior.
Mode ...
Detalii Agregat de preparare apa racita cu condensator racit cu aer RXA

Minicentrale de plafon fals MERCURY ST2-1.5

Minicentrale de plafon fals MERCURY STUnităţile sunt fabricate din tabla de eluzinc si căptuşite la interior cu folii de polietilenă şi poliester. Toate unităţile sunt prevăzute cu baterii de schimb de căldură, fabricate din ţevi de cupru şi aripioare din aluminiu, precum şi cu distribuitoare cu filet GAS. Toate bateriile sunt prevăzute cu cuve din inox pentru colectarea condensului.
Unitatea de bază inc ...
Detalii Minicentrale de plafon fals MERCURY ST

Unitati de recuperare de caldura UT-REC DP2-2

Unitati de recuperare de caldura UT-REC DPUnitătile de recuperare căldură UT-REC OP combină maximum de confort ambiental cu un consum redus de energie. Sistemele actuale de aer conditionat si de tratare a aerului necesită ventilaţie forţată, ceea ce implică in acelaşi timp evacuarea aerului tratat, avănd ca rezultat un consum de energie semnificativ si costun de functionare ridicate.
Seria UT -REC OP işi propune să ...
Detalii Unitati de recuperare de caldura UT-REC DP

Centrale de tratare a aerului COMPAT PLUS DD3-2.5

Centrale de tratare a aerului COMPAT PLUS DDCentralele de tratare a aerului drn sena COMPAT PLUS DD satrsfac toate cerintele de încălzire şi răcire din mediile rezidentiale şi comerciale, folosind un sistem functional şi economic. Performantele ridicate ale sectiunii de ventilaţie permit distribuirea aerului prin sisteme complexe de conducte, asigurând distributia corectă chiar si la viteză minimă, si in acelaşi tunp, un niv ...
Detalii Centrale de tratare a aerului COMPAT PLUS DD

Centrale de tratare a aerului RFA3-3

Centrale de tratare a aerului RFAAgregat de tratare a aerului monobloc, lip roof-top, destinat satisfacerii necesităţilor de conditionare a aerului pentru spaţii medii si mari: centre comerciale, supermarketuri, cinematografe, birouri cantine şi restaurante. Toate sistemele pot funcţiona in regim de incălzire prin inversarea circuitului agentului frigonfic. Agregatele de tratare a aerului monobloc sunt realizate din tablă galvan ...
Detalii Centrale de tratare a aerului RFA

Accesorii4-3.5

AccesoriiCompania ACP- Air Conditioning Products- si-a inceput activitatea in Romania fiind singurul producator pentru aer conditionat din tara.
Chiar de la inceput compania a castigat pe piata de profil datorita calitatii produselor oferite.
Produsele sunt realizate de personal calificat si testate ulterior cu aparate de ultima generatie. ...
Detalii Accesorii
TRIMITE MAIL
Suna: 0233 210 647
WhatsApp WhatsApp