Centrale termice Neamt, Climatizare Neamt: Klimer

Minicentrale de plafon fals MERCURY ST

Unităţile sunt fabricate din tabla de eluzinc si căptuşite la interior cu folii de polietilenă şi poliester. Toate unităţile sunt prevăzute cu baterii de schimb de căldură, fabricate din ţevi de cupru şi aripioare din aluminiu, precum şi cu distribuitoare cu filet GAS. Toate bateriile sunt prevăzute cu cuve din inox pentru colectarea condensului.
Unitatea de bază include ventilatoare electrice centrifugale cu trei viteze, cu palete echilibrate static si dinamic; zgomotul şi vibraţiile sunt reduse in funcţie de locul de instalare al unităţii. Unitatea de bază poate fi prevăzută cu filtre ce pot fi curăţate periodic, folosind dispozitivul de extragere.

Conexiunile la sursa de alimentare sunt simplificate datorită blocului de terminale instalat pe unitate, acesta incluzând şi terminalele necesare pentru conectarea ventilatoarelor Toate modelele sunt prevăzute cu relee ce protejează blocul de terminale (cu excepţia modelului 05, care datorită tensiunii de alimentare reduse, nu necesită o astlel de protectie).
Minicentrale de plafon fals MERCURY ST

Contact

Va invitam sa ne contactati folosind formularul online sau telefonic. Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Sunt de acord cu termenii de utilizare a site-ului si prelucrare a datelor personale
TRIMITE MAIL
Suna: 0233 210 647
WhatsApp WhatsApp